شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود

نوبخت: مرحوم هاشمی برای ۱۴۰۰ برنامه‌ فقرزدایی طراحی کرده بود

نوبخت: مرحوم هاشمی برای ۱۴۰۰ برنامه‌ فقرزدایی طراحی کرده بود نوبخت با اشاره به مرحوم هاشمی گفت: ایشان از همان زمان برای فردایی که سال ۱۴۰۰ خواهد بود برنامه بلند مدت فقر زدایی طراحی کرده بودند که الان یکی از آن برنامه‌های متقن وقابل دفاع در عرصه برنامه‌ریزی در سازمان برنامه و بودجه مطرح است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در بزرگداشت چهارمین سالگرد فوت  مرحوم هاشمی رفسنجانی که عصر امروز در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت:از منظر کسی که مسئولیت توسعه و رصد این مقوله را در کشور بر عهده دارد عرض میکنم همه تلاش ما از نگارش 6 برنامه‌ای که برای توسعه کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشتیم این بود که به رشد مثبت اقتصادی نزدیک 8 درصد برسیم.

وی افزود: در 10 ساله اول پس از پیروزی انقلاب رشد اقتصادی ما منفی 3.3 درصد و رشد سرمایه گذاری نیز منفی 6.9 بود.

نوبخت ادامه داد: اما با این حال به همه کسانی که دغدغه توسعه کشور را دارند از دید تخصصی خود عرض می‌کنم که به جز دولت سازندگی هیچ یک از دولت ها نتوانستند برای یک دوره طولانی 5 ساله رشد 7.9 درصدی را در تاریخ ایران ثبت کند. در دوران سازندگی رشد اقتصادی بی سابقه‌ای برای کشور ایجاد شد به طوری که رشد سرمایه گذاری بالای 7 درصد را داشتیم و تنها دوره‌ای بود که تراز اقتصادی‌ ایران از منفی به مثبت رسید.

وی با بیان اینکه اساسا دو شاخص ضریب جینی و نسبت هزینه دهک‌های پردرآمد و کم درآمد برای ارزیابی برابری و عدالت وجود دارد، گفت:  بنده به عنوان مسئول سازمان برنامه و بودجه کشور عرض  می‌کنم که بهترین اعداد و  ارقام در ضریب جینی و عدالت اجتماعی که نسبت مصرف هست در دوره دولت سازندگی و ریاست جمهوری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی شکل گرفت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: ضمن اینکه ایشان مقوله توسعه کشور را پیگیری کردند برای کسانی که دغدغه عدالت را در کشور داشتند و تصور می‌کردند که ما در آن دوران از عدالت فاصله گرفتیم با سند و مدرک عرض میکنم  که هاشمی توانست با مدیریت شایسته خودش پس از آن دوران مبارزه با استکبار و سابقه روشن در دوران دفاع مقدس توانست زمانی که مدیریت کشور بر دوش او بود به عنوان شخصیت ممتاز توانمندی روحانیت را در مدیریت کشور نشان دهد‌.

نوبخت گفت: ایشان از همان زمان برای  فردایی که  سال 1400 خواهد بود  برنامه بلند مدت فقر زدایی طراحی کرده بودند که الان یکی از آن برنامه های متقن وقابل دفاع در عرصه برنامه‌ریزی در سازمان برنامه و بودجه مطرح است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
0
0
طرح ایشون ایجاد فقربوده فقیرزدایی نه فقرزدایی که باکمک عواملش خیلی زودتربه انجام رسیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار